Thursday, February 21, 2008

cate contexte atatea pretexte

poate spatiul in care te misti e de fapt doar in capul tau- imperii si imperii de harti- deschizandu-se pe orizontala- nu stiu de ce dar asha le vad, pe orizontala, ca taramuril magice din jocuri; ca pajistile pe care zburda cate un copil pierdut - reminiscentza de imagine din atonement, filmu, campii inca inainte de a incepe orice razboi. poate spatiul dureaza din momentul in care aprinzi kibritul si pana cand focul atinge capatul tigarii- poate ca spatiul incepe abia dupa. dupa primul fum. sau se termina. ash vrea sa vad cum se insiruie in cap ca niste folii transparente toate imaginile si proiectiile si luminile si cum arata cand cateva din foliile astea imprimate foarte foarte fin se suprapun. cred ca sa te plimbi prin toata marea asta de imagini si de umbre ar fi suficient pentru o viatza intreaga. alimentat cu ce se intampla in the real world, de care nu poti sa te rupi si nici n-ai avea de ce- si apoi back in the fukin laboratory. nu-i asha, totzi avem cate un mic dexter inside.
stiti la e ma gandesc? m-am gandit mult la asta. daca poti intelege cu adevarat ca exista crima pe lumea asta, atunci esti si tu un criminal.
suntem complici. suntem cu totii complici. ignorantzi cat sa putem sa construim si noi, ashea, un trai cat de cat. daca toti am realiza pe bune in ce cacat s-a ajuns in lumea asta, daca am realiza asta, cred ca ne-am imprastia toti ca bilele de mercur dandu-ne cap in cap si urland- nu se poate.

stiti ce e funny? reactia pe care o ai cand te uiti la un film cu razboi si simti asa senzatia aia de boring, iar un film cu razboi, undeva gandul ala apare in cap si te dai un pic in spate. lumea se plictiseste la filme sau la documentare cu razboi. a, iar se omoara aia acolo. iar sange. iar cu baioneta-n piept. sa-mi fut una, ce imbecili am ajuns. e plictisitoare o imagine cu inca 100 de cadavre dezbracate semiputrezite intr-o groapa comuna. e plictisitoare imaginea nu stiu caruia impuscat in frunte, cu puntuletzul, bulina aia rosie stacojie si firicelul de sange care se scurge din ea. e boring. cat de complet idioti am ajuns. cat la sute folosim din creier? un cacat. ce folosesti? un cacat. cacatul si superficialitatea din mine. talking through me. suntem niste complici dragalashi. suntem varza.

nu mai stiu de la ce am pornit. cat iti ia de la a intelege ca exista crima, pana la a ucide pe cineva?

totul tzine de context, mi se va raspunde de undeva din off. sa nu-ti dea domnu cate contexte poti duce.

0 Comments:

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

<< Home